Miércoles. 13.12.2017 |
El tiempo
Miércoles. 13.12.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

Mollet organitza diverses activitats en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni

El Museu Abelló organitzen una descoberta visual i literària dels boscos, conreus i elements patrimonials del Mollet

Paisatges de l'espai natural de Gallecs
Paisatges de l'espai natural de Gallecs
Mollet organitza diverses activitats en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni

Els dies 6, 7 i 8 d'octubre, Catalunya celebra les Jornades Europees del Patrimoni. Mollet participa aquest cap de setmana a les Jornades Europees del Patrimoni amb un programa d'activitats impulsat pel Centre d'Estudis Molletans (CEM) i el Museu Abelló.
El principal argument enguany serà la recuperació del patrimoni del Mollet antic a partir de la memòria literària. Així, el Museu acull al seu vestíbul des del passat 28 de setembre l'exposició Mollet. Patrimoni oblidat, memòria literària. L'exposició es podrà veure fins al 15 d'octubre.
Aquest divendres 6 d'octubre, a les 7 de la tarda, des del Museu Abelló organitzen una descoberta visual i literària dels boscos, conreus i elements patrimonials del Mollet de la primera meitat del s.XX, a partir de textos del molletà Pere Bonvilà (1905 – 1986) i obres de la col·lecció Abelló. Seguint aquest fil, el diumenge al matí, de 10 a 13 hores, es farà una passejada pel Gallecs d'ahir i d'avui, en què s'aniran seguint les passes literàries de Pere Bonvilà, per veure el Gallecs d'avui però també imaginar el del passat.
A banda d'això, el dissabte a les 11 del matí, organitzem una trobada d'urban sketchers, per dibuixar in situ la façana modernista del Museu.

Comentarios