11.12.2018 |

Mollet ja celebra el Nadal

El Mercat nadalenc estarà a la plaça Prat de la Riba fins aquest diumenge

Mollet ja celebra el Nadal

El Nadal ja és present a Mollet amb l'encesa de les llums, la Vesprada i el Mercat nadalenc. Els carrers de la ciutat molletana ja han començat a celebrar les festes del Nadal amb l'inici del programa d'activitats que es perllongarà fins al 5 de gener.

Divendres va ser el torn de l'encesa de les llums i la Vesprada, que va fer embogir als assistents a la plaça Prat de la Riba amb el videomapping que es va projectar a la façana de l’antic ajuntament. L'espectacle visual ha estat una creació de diversos artistes, entre aquests hi havia el molletà Sito Ruiz, i està inspirat en el poema “El Corb” d’Edgar Allan Poe.

La festivitat nadalenca ha continuat a la ciutat molletana amb el Mercat nadalenc, que va començar divendres i estarà fins diumenge al migdia amb una quinzena de paradistes amb productes típics del nord d'Europa. Aquesta fira se situa a la plaça Prat de la Riba i compta amb productes tradicionals com ara vi calent, galetes, pastissos, dolços, pernil, torrons i polvorons, entre altres. A més, hi ha tallers infantils i els tradicionals ornamnets nadalencs amb arbres de Nadal, decoració i pessebres.

La Campanya de Nadal 2017 de Mollet compta amb una cinquantena d'activitats, entre aquestes destaquen la Cavalcada dels Reis Mags o la Fira del Regal que es durà a terme a la Rambla Balmes del 15 al 17 de desembre.

Consulta la galería d'imatges del Mercat nadalenc.

Comentarios