21.09.2020 |

Mollet fa bombolles de sabó al carrer

Mollet fa bombolles de sabó al carrer

Una trentena d'infants va seguir pels carrers de Mollet el Doctor Bombolla fent bombolles de sabó. Aquesta activitat s'emmarca en un moviment solidari internacional amb la Global Bubble Parade, que és la segona vegada que se celebra a la ciutat molletana.

L'activitat va començar al Parc de les Pruneres, just al costat del menhir, on el Doctor Bombolla va començar una cercavila per diversos carrer de Mollet, entre aquests la rambla, el carrer Barcelona i la plaça Prat de la Riba. "Tot i els presagis de festa ens ha aguantat el dia. Ens ha plogut uns minuts abans de la cercavila però hem pogut tirar endavant i tothom ha pogut fer bombolles. L'any passat va ser casolà, enguany ha estat millor", va explicar Adrià Vinyes, Doctor Bombolla.

Tot seguit, s'hi va seguir fent bombolles mitjançant els amics de Toc de Festa i Escena Mollet. A la rua de bombolles van participar la colla dels Morats i els grallers i tabalers dels Castellers de Mollet. L'activitat també va ser solidària perquè es van recaptar diners per l'ONG Juntos Podemos Superarnos amb un projecte solidari per a la República Dominicana.

Mollet fa bombolles de sabó al carrer
comentaris