28.02.2021 |
clicama

Mojinos Escozíos i Hotel Cochambre plats forts de l’oferta musical a la Festa Major de Mollet

54-Mojinos-2019_2
Mojinos Escozíos i Hotel Cochambre plats forts de l’oferta musical a la Festa Major de Mollet

Un any més la música omplirà els dies i les nits de Festa Major. El parc de Can Mulà tornarà a ser l'escenari jove. En aquest espai, les visites destacades seran el grup molletà Mojinos Escozíos, en concert diumenge al parc de Can Mulà, i el grup de versions Hotel Cochambre (seguit de “Los 80 principales”), dissabte a la nit. Divendres, la Nit de les Colles comptarà amb el grup local Pele McLeod i amb Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic; mentre que dilluns serà el torn de la Festa Fricandera (amb dj’s de RAC 105) i dimarts tancarà la festa el concert al parc de Momo i el seu Tribut a Queen.


Mojinos Escozíos

El grup liderat pel carismàtic “Sevilla” torna a la Festa Major de Mollet després d’uns anys sense fer-ho. La banda que va néixer a fa 25 anys a la ciutat es retrobarà amb el seu públic més fidel. Actualment la banda de rock està en plena gira de “Somos los más grandes” encara que segur que els seus seguidors els hi reclamaran alguns dels temes més coneguts, com Mi jefe i Soy guay. Tenen repertori més que suficient, ja que el grup format per Miguel Ángel Rodríguez “El Sevilla” i Juan Carlos Barja, Juan Ramon Artero i els Vidal Barja ha publicat 17 discs d'ençà que el 1996 va llençar el seu primer treball “Mojinos Escozíos”.

Hotel Cochambre

El grup de versions humorístiques Hotel Cochambre s'ha convertit en una habitual de la Festa Major de Mollet. I no és casualitat, ja que són una aposta segura que sempre omple. Any rere any, la proposta musical i festiva d'un grup que simulen ser extreballadors d'un hotel que sobreviuen fent versions de cançons populars d'algunes de les estrelles que s'hi ha allotjat, enganxa a més i més persones.

Los 80 principales

"Los 80 principales" és una proposta musical on es versionen èxits de la dècada dels 80 tant d'àmbit nacional com internacional. El grup que porta aquest espectacle està format per 5 músics experimentats, alguns d'ells havien estat membres de la banda d'Ana Torroja, Lluís Llach o Antonio Orozco entre d'altres.


Momo, tributo a Queen


En l’Any en el qual la mítica banda anglesa Queen ha tornat al primer pla de l’actualitat gràcies a l’èxit obtingut per la pel·lícula “Bohemian Rapsody”, han proliferat els grups de tribut. De totes les que hi ha a casa nostre, Momo és considerada la millor. De fet van ser l'única banda de parla hispana triada per tocar a la XXIV Convenció de Fans de Queen a Anglaterra i tenen la garantia d’haver estat triats per Brian May per protagonitzar la versió espanyola del musical We Will Rock You. Momo impressiona per la seva veu i la banda que l’acompanya pel coneixement i la passió que posa en rememorar els temes més coneguts de Queen.

Joan Garriga i el Mariatxi galàctic

Fundador de Dusminguet i ànima de La Troba Kung-Fú, Joan Garriga és l’inventor de la Rúmbia, una barreja de rumba i cúmbia amb denominació d’origen vallesana. Pioner de la fusió dins del seu acordió diatònic hi cap la tradició mediterrània, l’univers llatí i els ritmes de Jamaica. Després de compondre i interpretar en directe la banda sonora dels dos darrers espectacles teatrals d’Oriol Broggi, Joan Garriga presenta la seva nova banda, el Mariatxi galàctic, amb l’EP Nocturns de vetlla i revetlla. Acompanyat per Marià Roch (baix), el fogoner de la caldera rítmica, Rambo (bateria), i el guitarrista Madjid Fahem (Manu Chao, La Ventura), el de La Garriga fa seva la instrumentació habitual dels grups norteños mexicans per administrar com ningú el llegat ètic i estètic del gran Gato Pérez.

Mojinos Escozíos i Hotel Cochambre plats forts de l’oferta musical a la Festa Major de Mollet
comentaris