07.03.2021 |
clicama

El Mercat Vell s’omple un any més de ‘Bluegrass’ i ‘Old time music’

FOTO BLUEGRASS
El Mercat Vell s’omple un any més de ‘Bluegrass’ i ‘Old time music’

Mollet ha acollit aquest dissabte a la tarda la 17ª edició del Bluegrass & Old Time Festival, un esdeveniment únic per als aficionats a la música tradicional americana reconegut a nivell europeu. L’associació AL RAS, que ha organitzat el festival des dels seus inicis, ha portat a l’escenari del Mercat Vell sis agrupacions que han interpretat des del més pur bluegrass i folk a fusions musicals amb personalitat pròpia.

El públic ha pogut gaudir de les bandes que han participat en l’edició des de les cinc de la tarda fins les onze de la nit. Toni Giménez ha obert el festival i l’ha seguit la Newgrass Republic Band, el grup de formació internacional YerbAzul, les Bowing Girls, la Barcelona Bluegrass Band i els portuguesos Stone Bones & Bad Spaguetti. En acabar els concerts, els intèrprets han acomiadat l’esdeveniment amb una Jam Final.

“Tot va començar fa més de 20 anys, quan tocava amb un grup de bluegrass a Gallecs” explica Lluís Gómez, un dels impulsors d’aquest festival pioner al nostre país. “Des de que vam portar el festival a Mollet fins a dia d’avui la gent ens ha rebut molt bé”.

“Aquesta edició esperem seguir difonent la música tradicional americana al nostre país. Volem que la gent la conegui, la gaudeixi i s’interessi per ella. L’objectiu és passar-ho bé tant nosaltres com el públic”, afirma Jorge Rodríguez, membre del grup YerbAzul i, des de fa tres anys, de l’organització del festival.

El Mercat Vell s’omple un any més de ‘Bluegrass’ i ‘Old time music’
comentaris