24.02.2020 |

Ninots d'E.T. i Star Wars, els més desitjats a la Fira del Joguet

El Mercat Vell es converteix en un basar de col·lecció amb una vintena de paradistes

Ninots d'E.T. i Star Wars, els més desitjats a la Fira del Joguet

Ninots d'E.T. o d'Star Wars han estat els artciles més desitjats de la 8a Fira del Joguet i Còmic antic i de col·lecció, que va organitzar dissabte l'Associació de Col·leccionistes de Mollet i comarca. La trobada va tenir lloc al Mercat Vell, que es va convertir en un basar de col·lecció amb una vintena de paradistes. Consulta la galeria d'imatges.

"Han vingut dos i tres col·leccionistes buscant una sola figura d'E.T., que data de 1982. Aquesta és una de le speces més desitjades. Però també han estat molt buscats les figures d'Star Wars, un clàssic", admet Montserrat Cabarrocas, presidenta de l'Associació de Col·leccionistes de Mollet i comarca, que remarcava: "Estem molt contents amb aquesta edició. Al matí hi hagut molta gent a partir de els 11 hores. Ha estat una fira que no tanca al migdia i no ha deixat d'entrar gent al Mercat Vell".

A banda de els figures cinematogràfiques, són ja un clàssic els cotxes a escala. Hi havia de la Policia Nacional, d'ambulàncies o de cotxes ja clàssics. Tot i que un dels més destacats ha estat un Mercedes groc teledirigit, de fa 40 anys. "Funciona perfecatment i val 250 euros, s paga sobretot la seva antiguitat", admet el seu venedor, Vicenç Vilalta, de Barcelona. Tanmateix, hi havia moltes figures dels anys 80, com ara Playmobil, Pressing Catch, Star Wars o diversos superherois. "Sobretot figures d'acció dels anys 80, agraden moltíssim", remarca Josep Yesa, venedor de Vilassar de Dalt.

També hi havia parades amb nines antigues, de molts tipus, i també revistes ì còmics de més de 20 o 30 anys.

En aquest 2018, l'Associació de Col·leccionistes de Mollet i comarca celebra els seus 25 anys, motiu pel qual al llarg de tot l'any organitzaran diferents activitats festives. La primera d'elles serà el pròxim 1 d'abril un gran dinar d'aniversari al Mercat Vell.

Comentarios