07.03.2021 |
clicama

El Mercat Vell acull la trobada general de col·leccionistes

FOTO INTERCANVI
El Mercat Vell acull la trobada general de col·leccionistes

L’Associació de Col·leccionistes de Mollet ha celebrat aquest diumenge al matí la seva anual trobada per a l’intercanvi al Mercat Vell. Entre les 10h i les 13h els molletans aficionats al col·leccionisme han pogut adquirir o intercanviar objectes diversos per a incorporar a les seves col·leccions. Alguns dels més populars han estat els punts de llibre, les bosses de sucre i les xapes de cava, a més del clàssics com les monedes i els segells.

Tot i les pluges que han marcat la jornada, a la trobada d’enguany hi han participat 9 associacions que han posat a la venta articles propis. Montserrat Cabarrocas, presidenta de l’Associació de Col·leccionistes de Mollet, ha afirmat que el temps ha afectat el desenvolupament de la trobada: “A última hora ens han fallat algunes associacions a causa de la pluja, perquè havien de venir de municipis més llunyans”, ha explicat. “Tot i així, hi ha hagut molta gent durant tot el matí. Altres anys ha estat més ple, però no ens podem queixar”.

L’objectiu de la trobada ha estat fomentar l’intercanvi i, per això, s’han habilitat unes taules on els col·leccionistes han pogut bescanviar articles entre ells. “Des de la nostra associació intentem promoure que col·leccionar no ha de ser gaire car”, ha afirmat Montserrat Cabarrocas. “L’intercanvi és molt fàcil i no suposa un gran cost per al col·leccionista”.

El Mercat Vell acull la trobada general de col·leccionistes
comentaris