09.08.2020 |
clicama

Màgia i esport són les principals activitats de la jornada de demà

També se celebrarà l’engrescada de les Colles que donarà el primer punt de la competició
Màgia i esport són les principals activitats de la jornada de demà

El Segon dia de la Festa Major estarà marcat principalment per les activitats esportives que es realitzaran a Ca n’Arimon i obertes a tots els públics.

 

 

La Colla dels Torrats posarà el toc de circ i màgia amb les actuacions del circ “Pam i Peu” i l’espectacle de màgia a càrrec de Mag Hocus Pocus a la Plaça Pau Casals.

 

 

Els Morats organitzen la pintada de guixos per als més petits a la Rambla Balmes i també es seu tradicional Tapes Tour amb sortida des de l’estació de Mollet-St. Fost.

 

 

A la nit es disputarà l’engrescada de les colles, la primera prova puntuable, al Parc de Can Mulà just abans del concert d’Ebri Knight i DJ Chekeré.

 

 

AFECTACIONS DE TRÀNSIT

 

Les afectacions de trànsit programades per l’Ajuntament de Mollet són les següents:

 

- Berenguer III (entre Calderó i Burgos) de les 17.30 a les 22 h. En aquest horari el bus urbà es desviarà per Av. Calderó.

 

- Concerts de Festa Major. Tall d’Av. Burgos (entre la rotonda de Badalona i l'Av. Rafael de Casanoves) de 22.30 a les 5.00 h.

 

- Talls per la Fira de Festa Major al carrer de Can Flaquer (entre rotonda de la Vinyota i rotonda de la Casilla) de 21.30 a 1.00 h.

Màgia i esport són les principals activitats de la jornada de demà
comentaris