26.10.2020 |
clicama

El mag molletà Pau Segalés viatja a Etiòpia amb Pallassos Sense Fronteres

El mag molletà Pau Segalés viatja a Etiòpia amb Pallassos Sense Fronteres

El mag molletà Pau Segalés va participar del 19 al 29 de febrer en una una expedició de Pallassos Sense Fronteres a Etiòpia. Aquesta és la setena expedició de Pau Sagalés des de que el 2011 va entrar a formar part de l’ONG. Les anteriors van ser al  Líban (2011), Bòsnia i Hercegovina (2015), Libèria (2016), El Salvador (2016), Jordània (2018), Colòmbia (2019) i Etiòpia (2020). A més, l’any 2015 va organitzar una gala solidària a benefici de PSF al teatre de Can Gomà de Mollet del Vallès.

El viatge a Etiòpia, encapçalat pel fundador i president de l’ONG Jaume Mateu (Tortell Poltrona), tenia com objectiu fer espectacles per donar suport emocional a les persones refugiades que viuen al país africà a causa dels conflictes al Sudan del Sud (regió de Gambella) i d’altres conflictes (Addis Ababa), i  també consensuar el Pla Estratègic 2020/2030 de Pallassos Sense Fronteres.

L’expedició estava integrada per Tortell Poltrona, Luara Mateu, Neus Ballbé, Beatriz Garrido, Anna Montserrat, Jordi Saban, Nacho Camarero, Nacho Morán i Pau Segalés, membres escollits per l’oficina de Pallassos Sense Fronteres per la seva implicació dins de l’organització els darrers dos anys. Tots ells van fer un total de set espectacles multitudinaris i van repartir més de 12.000 somriures.

El mag molletà Pau Segalés viatja a Etiòpia amb Pallassos Sense Fronteres
comentaris