05.03.2021 |

Leo Bassi irromp a Can Gomà

L'humorista italià és un dels plats forts del cicle Arts i Escena de Mollet, que omple més de la meitat el teatre molletà

IMG_9319
Leo Bassi a Can Gomà.
Leo Bassi irromp a Can Gomà

Leo Bassi va irrompre al Teatre Can Gomà amb el seu humor crític. La sala del teatre molletà va omplir més de la meitat de la gradería per riure i entendre al còmic, que va oferir The Best of Bassi, una retrospectiva amb els moments més destacats dels darrers deu anys de la seva carrera.

Leo Bassi va entrar al Teatre Can Gomà amb una escombreta de bany, llençant aigua al públic i amb un nas de pallasso. D'aquesta manera l'humorista italià va començar el seu monòleg, que va parlar de l'actualitat política, entre altres qüestions d'actualitat. També va tenir moments d'humor i va mostrar la seva part més filosófica amunt l'escenari.

Leo Bassi ha estat un dels plats forts del Cicle Arts i Escena, que programa l'Ajuntament de Mollet, amb diverses entitats. Les properes activitats del cicle tindran lloc divendres, 23 de febrer, amb l'espectacle de màgia de Melanie, del cicle jove I els divendres, què?, a La Marineta (22.30h); i diumenge, 25 de febrer, una projecció de cinema al Centre de Serveis El Lledoner amb Una historia verdadera, de David Lynch (18h).

Leo Bassi irromp a Can Gomà
comentaris