22.08.2019 |

L'Associació de Dones Àgora reivindica el feminisme

L'Associació de Dones Àgora reivindica el feminisme

L'Associació de Dones Àgora va reivindicar el feminisme a la plaça Cinco Pinos i davant el Mercat Municipal amb cartells amb missatges del manifest estatal pel Dia Internacional de les Dones, que s'escau aquest dijous 8 de març. Una desena de membres de l'entitat van manifestar-se al carrer per donar suport a la vaga del mateix 8 de març, convocada pels sindicats majoritaris.

Entre els missatges dels cartells es podia llegir escrits feministes com ara, hi ha "desigualtat fins i tot a les pensions". "D'entre tots els missatges, dels pitjors que hi ha encara avui dia és la xacra de la violencia masclista", va admetre la presidenta de l'Associació de Dones Àgora, Lola Heredia, que va remarcar accions com aquesta "per tenir més visibilitat al carrer".

En l'acte també hi havia la regidora d'Igualtat, Ana María Díaz, que va remarcar la necessitat "de moure a la ciutadania i a les dones". L'entitat va manifestar-se de 10 a 13 h a la plaça Cinco Pinos i a les 12.30 h també van anar davant del Mercat Municipal.

Comentarios