01.03.2021 |
clicama

L'artista Sara Dalmau exposa a la perruqueria Montse Colomé

Les pintures de "Dona i formiga: perseverança" estan realitzades sobre dogues de roure de velles bótes de vi

colome-exposicio 002
Les cinc pintures que es poden veure a Mollet
L'artista Sara Dalmau exposa a la perruqueria Montse Colomé

Des del dilluns d'aquesta setmana la perruqueria Montse Colomé, de la Rambla Pompeu Fabra, s'ha transformat parcialment en una galeria d'art. Des d'aquest dia l'artista tarragonina Sara Dalmau i exposa l'exposició Dona i formiga: Perseverança. Es tracta d'una sèrie de pintures realitzades sobre dogues de roure de velles bótes de vi. Sara Dalmau, en aquesta exposició que podran gaudir els clients de la perruqueria i el públic interessat, mostra un total de cinc peces que aniran rotant.


A "Dona i formiga: perseverança" l'artista Sara Dalmau, que va ser dilluns a Mollet per la inauguració, ret homenatge a la seva filla. Les pintures que es poden veure aquests dies a la perruqueria Montse Colomé, estan plenes de referències al particular univers que uneix l'artista amb la seva filla, les formigues, ella esperant-la nerviosa darrera les cortines, la perseverança...


L'obra de Sara Dalmau gira, gairebé sempre, al voltant de les dones i el món femení. "Pinto sobre fusta, perquè és el que més s'assembla a la pell de les persones, que tant m'agrada", explica Dalmau, "la fusta reacciona com la pell quan la treballes". I és per això que la fusta es converteix en el llenç sobre el qual l'artista dóna vida al seu treball.


Fa més de deu anys, Dalmau va descobrir l'atractiu de pintar sobre les dogues de roure de velles bótes de vi, ja que els àcids tartàrics que cobrien la fusta feien d'elles uns llenços de textura molt peculiar i amb un gran potencial per ser explotat per l'artista. Al principi, va començar a explorar-los tímidament. Ara s'han convertit en el seu llenç per excel·lència.

L'artista Sara Dalmau exposa a la perruqueria Montse Colomé
comentaris