Jueves. 23.11.2017 |
El tiempo
Jueves. 23.11.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

L'Arlequí arriba amb ganes d'omplir les places de Mollet

Nou companyies protagonitzaran una trentena d'espectacles en diferents espais de la ciutat

Cartell de l'Arlequí
Cartell de l'Arlequí
L'Arlequí arriba amb ganes d'omplir les places de Mollet

Aquest cap de setmana arranca la segona edició del Festival Artístic Internacional l'Arlequí. Avui divendres, 1 de setembre i demà dissabte i diumenge, dies 2 i 3, es podran veure a la ciutat una trentena d'espectacles de carrer en el marc del festival, organitzat per l'entitat Escena Mollet i el Casal Cultural. Cal recordar que l'any passat la primera edició va congregar centenars d'espectadors que es van repartir en més de sis espais públics a l'aire lliure de la ciutat.
Enguany l'esdeveniment comptarà amb 9 companyies internacionals que representaran un total de 28 funcions gratuïtes ubicades als espais de plaça Catalunya, plaça Prat de la Riba, plaça Europa, parc de les Pruneres i rambla Balmes, i a l'escenari d'El Jardinet del Casal Cultural. Enguany a l'Arlequí comptarà amb actuacions de nou companyies diferents procedents de set països. Un dels plats forts de l'edició és la presència de la Fundación Tchyminigagua, un grup de xanquers en patins que procedeixen de Colòmbia i que fan acrobàcies impossibles. També es podrà veure el duet argentí Deux à la Tache; els italians Di Filippo Marionette i Trukitrek; el percussionista madrileny El Loren, o el portuguès Luis Peixoto. Els grups catalans seran Las Polis, Fer catastrofer i la formació de música de Mollet Pele Macleod.
L'organització ha comptat amb el suport d'una vintena d'establiments i empreses molletanes per tirar endavant aquesta segona edició que torna a ser gratuïta però manté la retribució amb la gorra per als artistes convidats. A més aquest any també es podrà adquirir marxandatge (samarretes i xapes magnífiques) del festival.

Enguany, el festival ha passat de les 42 representacions de la primera edició a només 28 en aquesta. S'aposta perquè els artistes facin menys actuacions i que el públic es concentri en aquestes. També s'ha optat perquè tots els espectacles es facin a partir de les sis de la tarda per evitar les molèsties que l'any passat va provocar la calor en alguns espais al carrer.

 

 

Comentarios