Jueves. 14.12.2017 |
El tiempo
Jueves. 14.12.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

L'Arlequí arrancarà amb força el setembre cultural

Nou companyies protagonitzaran una trentena d'espectacles en diferents espais de la ciutat

Pau Segalés i Josep Cot amb el cartell del festival, obra de Mariona Rabasa
Pau Segalés i Josep Cot amb el cartell del festival, obra de Mariona Rabasa
L'Arlequí arrancarà amb força el setembre cultural

Setembre començarà culturalment amb força a Mollet gràcies a una nova edició del Festival Artístic Internacional l'Arlequí. Els pròxims dies 1,2,3 de setembre es farà en diferents espais de la ciutat la segona edició que comptarà amb una programació gratuïta d'una trentena d'espectacles de companyies internacionals i diverses disciplines artístiques: circ, màgia, titelles, clown, música...

 

Aquest dimarts Pau Segalés, director artístic del festival i president d'Escena Mollet, i Josep Cot, president del Casal Cultural, van presentar la programació i el cartell del festival, obra de Mariona Rabasa.

 

Enguany, el festival presentarà algunes novetats. Una d’elles és que es passarà de les 42 representacions de la primera edició a només 29 en aquesta. S'aposta perquè els artistes  facin menys actuacions i que el públic es concentri en aquestes. També s'ha optat perquè tots els espectacles es facin a partir de les sis de la tarda per evitar les molèsties que l'any passat va provocar la calor en alguns espais al carrer.

 

Encara que tots els espectacles són gratuïts, com l'any passat es passarà la gorra en finalitzar. "És una forma de valorar els artistes", va explicar Pau Segalés qui va indicar que aquesta va ser una iniciativa molt ben rebuda pel públic.

 

Enguany a l'Arlequí comptarà amb actuacions de nou companyies diferents procedents de set països. Un dels plats forts de l'edició és la presència de la Fundación Tchyminigagua, un grup de xanquers en patins que procedeixen de Colombia i que fan acrobàcies impossibles. També es podrà veure el duet argentí Deux à la Tache; els italians Di Filippo Marionette i Trukitrek; els brasilenys Mantega o el portuguès Luis Peixoto. Els grups locals seran Las Polis, Fer catastrofer i Irish Corner, una banda de folk en la que participa el mateix Segalés.

Comentarios