25.09.2020 |
clicama

La nit del foc i la llum

El correfoc de Festa Major amb els Diables de Mollet, el ball de Moll Fer i l’encesa del campanar han omplert el centre de la ciutat de focs d’artifici i llum
La nit del foc i la llum

El centre de Mollet s’ha omplert de llum i color durant el segon dia de la Festa Major. Han començat els Diables de Mollet amb el tradicional correfoc de cada any per continuar la colla dels torrats amb el ball del Moll Fer, que acompanya a la ciutadania des de 2009.


El Moll Fer és una bèstia feta de fibra de vidre, que pesa setanta quilos i que compta amb la peculiaritat que se separa en dues parts, exclusivament, durant la Festa Major de Mollet. Dijous a la nit la colla dels torrats va fer la seva invocació a davant de Can Gomà on focs artificials i la il•luminació de la façana del teatre en vermell també van ser els protagonistes. No ha estat fins avui quan el Moll Fer ha pogut efectuar la seva dansa a la Plaça Prat de la Riba i repartir aigua, foc i vi.


Per acabar amb més llum la festa, i després dels versots, a les dotze de la nit, ha estat el campanar de l’església de Sant Vicenç el que s’ha il•luminat per donar la benvinguda a la festa.

La nit del foc i la llum
comentaris