27.02.2021 |
clicama

L’Esbart Dansaire de Mollet segueix els actes de la celebració del 25è aniversari amb l’estrena d’una nova web

esbart-dansaire
L’Esbart Dansaire de Mollet segueix els actes de la celebració del 25è aniversari amb l’estrena d’una nova web

Durant aquest 2020 l’Esbart Dansaire de Mollet del Vallès celebra el 25è aniversari de la seva creació. El passat mes de gener la celebració va arrancar amb força, però l’epidèmia de coronavirus va obligar a ajornar diverses de les activitats previstes. Entre elles ha obligat a cancel·lar assajos, diversos actes i algunes actuacions, entre altres, la participació en un prestigiós festival de dansa a Alemanya. Ara, però, la prestigiosa entitat retorna a l’activitat i recupera una de les propostes amb motiu del seu 25è aniversari: la creació d’una nova pàgina web.


Amb un contingut bàsicament visual s’ha activat el web www.esbartmollet.cat on es mostren imatges dels espectacles que s’han creat i exhibit durant aquests vint-i-cinc anys: Temps de llegendes, Pagesos i senyors, Cant espiritual, Un país de festa, Quan el mal ve d’Almansa i Som dansa, de llevant a ponent. La majoria de les fotografies són de Josep Aznar. Uns breus textos de presentació, la fitxa tècnica i uns video-clips completen la informació de cada espectacle.


La pàgina web també mostra el treball de l’Escola de dansa i les danses populars que conrea l’Esbart: el Ball de Gitanes i el Ball del Barraló.


“Tot esperant poder tornar aviat als escenaris i les places us convidem a gaudir de les imatges i la música de l’Esbart de Mollet des de la pàgina web”, expliquen des de l’Esbart

El passat mes de gener, com a inici dels actes d’aniversari, l’Esbart va organitzar una exposició de fotografies i vestits dels espectacles als aparadors del comerç local on van participar uns 50 establiments.
L’acte central de la commemoració es va dur a terme els dies 18 i 19 de gener al Teatre Municipal Can Gomà. L’acte, que va esgotar entrades, va consistir en una actuació dels grups de l’esbart i un sopar a peu dret. Els infants de l’Escola de dansa van presentant Balls i cançons en dansa i el Cos de dansa va recuperar Temps de llegendes un dels primers espectacles de l’esbart.

L’Esbart Dansaire de Mollet segueix els actes de la celebració del 25è aniversari amb l’estrena d’una nova web
comentaris