23.01.2021 |
clicama

L’Esbart Dansaire de Mollet finalitza els actes del seu 25è aniversari

L’Esbart Dansaire de Mollet finalitza els actes del seu 25è aniversari

A causa de l’epidèmia l’Esbart Dansaire de Mollet no podrà dur a terme ni la seva tradicional actuació de la Festa Major de Sant Vicenç al teatre de Can Gomà ni un acte alternatiu que havien programat aquest diumenge al Mercat Vell. La raó de la supressió del primer, segons han explicat des d’aquesta entitat de cultura popular és que des de fa mesos els grups de l’entitat no han pogut assajar amb normalitat. El segon ha quedat suspès aquest dijous per les condicions sanitàries vigents.

L’Esbart Dansaire de Mollet no volia faltar a la seva cita de la Festa Major d’hivern i havia programat dos actes pels pròxims dies. El més important, adreçat a socis i simpatitzants, i que finalment s’ha suspès, era el diumenge la cloenda dels actes del seu 25è aniversari al Mercat Vell. Es tractava d’un acte que tenia ja l’aforament complert, i que consistia en un visionat de l’actuació que es va fer a Can Gomà ara fa just un any, quan es van iniciar els actes del 25è aniversari.

Ara, com finalització dels actes del 25è aniversari només quedarà, el divendres 22 de gener, l’emissió a Vallès Visió d’un programa especial sota el títol «Esbart de Mollet, 25 anys».

Durant l’any 2020 l’Esbart tenia previstos diferents actes per commemorar el 25è aniversari de la seva creació. Només es van poder realitzar amb èxit els programats entorn de la Festa Major d’hivern al mes de gener. Una doble actuació a Can Gomà i l’Exposició de vestits i fotografies als aparadors de comerços locals. La resta d’actes previstos es van suspendre. Tampoc es va poder participar en el Festival de dansa de la ciutat alemanya de Karlsruhe, el passat mes de setembre.

Tot i les dificultats, l’activitat de l’Esbart no s’ha aturat del tot durant el 2020 i el mes de juny es va posar en marxa la seva nova pàgina web. El mes de gener del 2020, per altra banda, es va produir el relleu a la direcció artística de l’Esbart. 

Tampoc han perdut el temps i des de l’Esbart expliquen que s’està treballant per fer possible un nou espectacle quan les circumstàncies ho permetin.  

L’Esbart Dansaire de Mollet finalitza els actes del seu 25è aniversari
comentaris