05.12.2020 |
clicama

L’encesa de l’enllumenat dóna el tret de sortida a la campanya nadalenca a Mollet

L’encesa de l’enllumenat dóna el tret de sortida a la campanya nadalenca a Mollet

Aquest dijous 5 de desembre s’ha donat el tret de sortida de la campanya nadalenca a Mollet amb la tradicional encesa de l'enllumenat. L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, la regidora de Comerç, Mercè Pérez, i representants del teixit comercial del municipi han fet l'acte simbòlic d'encendre la il·luminació de Nadal, als Quatre bancs, a la Rambla amb el carrer Barcelona, on per segon any s'ha instal·lat un arbre de Nadal.

Enguany l’encesa de l’arbre ha tingut un mestre de cerimònies: es tracta del titellaire Jordi Monserdà que ha ofert un petit espectacle que ha fet les delícies de petits i grans.

L'horari de l'enllumenat nadalenc serà de les 17.30 h fins a les 22.30 h, des d’aquest dijous 5 de desembre fins al 7 de gener. Com ja fa anys, l'Ajuntament de Mollet segueix apostant per celebrar un Nadal respectuós amb el medi ambient i l'estalvi energètic. Per aquest motiu, de nou, tota la il·luminació d'aquestes festes serà de baix consum.

Aquest any s’han incrementat els espais il·luminats com és el cas de l’Illa de Mollet que a més a més d’estrenar llums ha organitzat aquests dies diferents actes i tallers sota el nom genèric de “ I love my city

L’alcalde de Mollet Josep Monràs, va dir que les llums de Nadal s’obrien “per alegrar les festes, per dinamitzar el comerç i totes les activitats que tenim aquests dies” i va explicar que la il·luminació nadalenca és una iniciativa conjunta de les diferents associacions de comerciants i de l’Ajuntament de la ciutat. “El model de col·laboració que tenim a Mollet, aquest model de col·laboració del teixit comercial i l’Ajuntament és el que ens fa forts”, va assegurar. Finalment l’alcalde va mostrar el seu desig que “La gent passegi, xafardegi, compri... Que vegi que hi ha un comerç de proximitat que té tot el que necessita per aquestes festes de Nadal i de Reis”.

Monràs, abans d’assistir a l’acte de l’encesa de les llums de Nadal va visitar el pessebre de goma Eva de l’Associació de veïns de l’Estació de França, el més gran de Catalunya d’aquest tipus, i posteriorment es va dirigir al barri de Can Borrell on també es va fer la seva pròpia encesa de la il·luminació nadalenca.

L’encesa de l’enllumenat dóna el tret de sortida a la campanya nadalenca a Mollet
comentaris