07.07.2020 |
clicama

L’Associació de veïns de Santa Rosa torna a guanyar el primer premi de la Rua de Carnaval de Mollet

L’Associació de veïns de Santa Rosa torna a guanyar el primer premi de la Rua de Carnaval de Mollet

Aquest diumenge 23 de febrer el Carnaval a Mollet va arribar al seu punt àlgid amb la tradicional rua de Carnaval seguida del judici del Carnestoltes a càrrec de la Cia Carnamolles i del Ball de Diables. El recorregut de la rua va ser, com és habitual, per l’Avinguda Gaudí, Jaume I, Berenguer III fins a finalitzar a l’Avinguda Burgos amb carrer Alsina. Quinze colles amb més de 1.300 participants van desfilar el diumenge pels carrers del centre de Mollet en la tradicional Rua de Carnaval.
El primer Premi Ajuntament de Mollet a la millor comparsa local va ser de nou per a l'Associació de Veïns Santa Rosa, aquesta ocasió amb "Dracs i Vikings". Els de Santa Rosa es van emportar els 800 euros del premi. Amb aquesta ja són nou les edicions que obtenen el primer premi.
El segon Premi Ajuntament de Mollet a la segona comparsa local va ser per a l'AMPA de l'Escola Montseny "Fantasia Cherokee" (400 euros de Premi). El tercer Premi JFG Car Àudio a la tercera millor comparsa local va ser per l'AMPA de l'Escola Joan Abelló per "Les quatre estacions" (200 euros)
El premi Mobles Chacón a la millor comparsa Juvenil, dotat amb 250 euros, va ser per a l'AMPA de l'Escola Sant Jordi per "Willy Wonka i la fàbrica de xocolata".
Novament el primer Premi So i Llum JC a la millor comparsa fora de Mollet, dotat amb 800 euros, va ser pel Grup Endansa de Montcada i Reixac que enguany presentaven "The Chinese Zodiac, The Five Elements". Els de Montcada ja van guanyar l’any passat el primer premi.
El segon Premi, amb 400 euros, "Q-Am Produccions" a la segona millor comparsa fora de Mollet va ser per la Casa de Andalucía de Santa Perpètua de Mogoda amb "Emergència climàtica".

El Carnaval de Mollet segueix al llarg de la setmana i finalitza el dimecres dia 26 amb el tradicional acte de l’enterrament de la sardina. El recorregut de la processó (18.30 h) amb la participació de la Cia Carnamolles és des de la plaça Prat de la Riba fins a la plaça Artesania. Allà, després d’enterrar la sardina, s’oferirà una xocolatada per gentilesa de l’AV. De la Fira d’Artesans.

L’Associació de veïns de Santa Rosa torna a guanyar el primer premi de la Rua de Carnaval de Mollet
comentaris