26.09.2020 |
clicama

L’Associació Musical Pau Casals celebra els seus 30 anys amb moltes activitats

Foto de la banda l'any 1989
Foto de la banda l'any 1989
L’Associació Musical Pau Casals celebra els seus 30 anys amb moltes activitats

L’Associació Musical Pau Casals (AMPC) va presentar al Centre Cultural la Marineta els actes previstos entre aquest mes de juny i el de 2020 per la celebració del seu 30 aniversari. Es tracta de tot un calendari d’activitats on es barregen els concerts habituals de cada any amb altres programats per aquest esdeveniment. La banda musical també vol organitzar masterclass i editarà una samarreta commemorativa.


El primer acte es durà a terme en el tradicional concert d’estiu que es durà a terme a la plaça Pau Casals. El concert, sota la direcció de Mario Roldán Muñoz, inclourà una selecció dels temes que més èxit han tingut en els darrers anys.


El següent acte destacat de la celebració es produirà a l’octubre amb la jornada “Porta un amic” que busca que les persones sòcies i els músics convidin una persona a conèixer la banda.


Ja al novembre, com marca la tradició, s’oferirà a Can Gomà el concert de Santa Cecília, un dels més emblemàtics que s’ofereixen al llarg de l’any.
Ja al mes de gener de 2020, en coincidència amb la Festa Major i dintre del cicle Arts i Escena, s’oferirà una masterclass amb el reconegut saxofonista Big Dani Pérez i un concert del mateix que tindrà com a teloners la banda de l’AMPC.


Finalment el maig, i com a cloenda de l’aniversari, es vol oferir un espectacle musical al Parc de Can Mulà que tindrà la participació de la banda al costat d’altres conjunts com la Big Band sènior del Taller de Músics o la Balkan Paradise Orchestra.


Al llarg de tot l’any, des d’aquest juny i fins al juny de 2020, s’organitzarà una exposició de fotografies sobre els 30 anys de la banda. La proposta es vol que pugui ser vista, de forma itinerant, a diferents escoles i centres cívics de la ciutat. També es farà una samarreta commemorativa dels 30 anys i es volen oferir, al llarg dels pròxims 12 mesos, diferents masterclass per part de músics de renom.

L’Associació Musical Pau Casals celebra els seus 30 anys amb moltes activitats
comentaris