01.03.2021 |
clicama

L’Ajuntament de Mollet concentrarà bona part de la programació cultural de l’estiu al Museu Abelló

Sota el títol Refresc’Art a Mollet s’oferiran fins el mes de setembre una quinzena d’activitats
Museu-Abello-003
L’Ajuntament de Mollet concentrarà bona part de la programació cultural de l’estiu al Museu Abelló

Sota el títol Refresc’Art a Mollet, l’Ajuntament ha anunciat la posada en marxa d’una programació cultural de juliol a setembre per gaudir de l’estiu a la ciutat amb seguretat. El programa ofereix una quinzena d’activitats familiars i també adreçades al públic general en la que hi haurà espectacles itinerants i a la terrassa del Museu Abelló. Les activitats tindran control d’accés, en el cas del Museu Abelló, i podria veure’s afectades segons l’evolució de la pandèmia.


Refresc’Art a Mollet començarà aquest dijous 16 de juliol, amb dues activitats al Museu Abelló: un contacontes familiar en horari de tarda, i un concert al vespre amb el músic molletà Pele MacLeod. La programació continuarà els dijous i diumenges de juliol. Al mes d’agost, es faran activitats els dies 15, 16 i 17, els dies en què s’hauria de celebrar la festa major en un any. De cara al setembre, s’han programat dues activitats pel cap de setmana de l’11.


La programació inclourà actuacions com les de La Sidral Brass band (26 de juliol), Koko Jeans& The Tonics (15 d’agost), Pep Callau i els Pepsicolen (17 d’agost) o Galiot Teatre (13 setembre).


Refresc’Art a Mollet és un programa que neix per oferir activitats culturals, concerts i espectacles per a tots els públics, d’una manera totalment segura i donant prioritat als artistes, companyies i col·lectius que estan vinculats a la nostra ciutat, a moltes activitats cal fer reserva prèvia, la prescripció es farà per ordre d’arribada fins a esgotar aforament”, expliquen des de l’Ajuntament de Mollet.


Al marge d’aquests actes, l’Ajuntament de Mollet ha confirmat que amb les colles s’està planificant altres activitats complementàries al programa d’estiu pels dies del 14 al 18 d’agost i que serviran de substitut de la Festa Major que aquest any s’ha suspès.


Les activitats programades, expliquen, quedaran supeditades a l’evolució de la situació sanitària per la Covid 19 de cada moment.

L’Ajuntament de Mollet concentrarà bona part de la programació cultural de l’estiu al Museu Abelló
comentaris