10.07.2020 |
clicama

Dos joves de Mollet premiats al concurs de fotografia del Consorci del Besòs Tordera

6-fotos besos
6-fotos besos
Dos joves de Mollet premiats al concurs de fotografia del Consorci del Besòs Tordera

Dos joves molletans han rebut un premi de fotografia en la tercera edició del programa educatiu “Descobreix el riu” convocat pel Consorci Besòs Tordera.
Es tracta de Martina Rius Caballero, estudiant d’ESO a l’Escola Lestonnac, que s’ha endut el 1r Premi del Concurs Fotogràfic –dotat amb un xec regal valorat en 150 euros per a la compra de material escolar i un diploma–, per la seva fotografia El riu és igual a vida, presa al riu Besòs, al seu pas per Montmeló.
Sergi Casado Prieto, alumne de l’Institut Mollet del Vallès, s’han endut un accèssit per la seva fotografia La natura que ens envolta, feta al riu Besòs a l’altura de Sant Fost de Campsentelles. El jove ha rebut diploma i un xec regal valorat en 70 euros.
Els premis es van entregar el passat dimecres a la tarda la Sala d’Actes del Consorci Besòs Tordera. La tercera edició dels Premis del programa educatiu “Descobreix el riu”, en la modalitat de concurs de Fotografia està adreçat als alumnes d’ESO mentre que el Concurs de Dibuix s’adreça als de primària.
El president del Consorci, Joan Vila, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda i agrair a escoles, instituts i alumnes la seva participació en el programa educatiu i en els concursos. “Estem en un moment en què el planeta ens necessita, hem de tenir molta cura del medi ambient i, des del Consorci, apostem per l’educació ambiental i la conscienciació, especialment importants en les generacions del futur”, ha puntualitzat Vila. Seguidament, i acompanyat pels membres del jurat, ha estat l’encarregat de lliurar els guardons.

Dos joves de Mollet premiats al concurs de fotografia del Consorci del Besòs Tordera
comentaris