18.02.2020 |
clicama

Josep Maria Pou, Micròfon de l’any de Ràdio Mollet

Josep Maria Pou rebent un premi
Josep Maria Pou rebent un premi
Josep Maria Pou, Micròfon de l’any de Ràdio Mollet

El proper dilluns 22 de gener, Josep Maria Pou rebrà el premi Micròfon de l’any que li atorgarà Ràdio Mollet en el marc de la seva Festa anual, que enguany arriba a la 37ena edició.  La Festa, que es durà a terme al Mercat Vell a les 18.30 h, comptarà amb l’actuació del grup molletà In the Mood Quartet i del mag, també molletà, Kilinmag.

En aquesta edició, el Micròfon de l’any, recaurà en Josep Maria Pou, després d’haver rebut recentment el Premi Ondas, un nou guardó que segueix engrandint la figura d’aquest molletà il·lustre.

Al marge del Micròfon de l’any, com es habitual, també es lliurarà el premi la Notícia de l’Any, per l’esdeveniment més noticiable de 2017, i 4 mencions especials, una d’elles adreçada a un dels col·laboradors o col·laboradores de la Ràdio per la seva tasca desinteressada.

La Festa estarà amenitzada per les versions del grup In the Mood Quartet,  format per quatre joves molletans, i pel mag, també molletà, Kilinmag amb els seus jocs de cartes i el The Kiling Show.     

Aquest 22 de gener Ràdio Mollet compleix 37 anys després d’iniciar les seves emissions la festivitat de Sant Vicenç de l’any 1981.

L’emissora municipal emetrà l’esdeveniment en directe des del 96.3 de la FM i a través d’internet www.radiomollet.com 

Comentarios