19.01.2021 |

Jordi Domènech nou president de la colla castellera els Manyacs de Parets

La nova Junta s'ha marcat com a objectiu remuntar la colla, fer un pilar de 5 i treballar el pilar 3 de 7
Manyacs Parets
Manyacs Parets
Jordi Domènech nou president de la colla castellera els Manyacs de Parets

Aquest 2020 la colla castellera, els Manyacs de Parets, celebren el seu 5è aniversari i, estrenen Junta. A partir d'ara Jordi Domènech estarà al capdavant de la colla com a president, vicepresident Albert Aguilera, tresorera Sandra Salcedo, secretari Ignasi Martínez, vocals; Víctor Dastel, Patrícia Alonso i Marcos Alonso. Cap de colla, Xavi Arias, cap de canalla i cap sanitari, Mª Luz Redondo i responsable d'actuacions, Roger Aguilera.

A la darrera assemblea ordinària de l'entitat paretana, on es va aprovar l'estat de comptes i el pressupost per aquesta nova temporada, es va ratificar com a president a Jordi Domènech, en substitució del fins ara president, Ferran Soto, que deixa el càrrec per motius personals. 

Pel que fa a la Junta Tècnica, la segueix coordinant, un any més, Xavi Arias, ja que no va sortir cap nova candidatura a l'assemblea extraordinària del mes de novembre de 2019. Continuaran amb una reorganització que comptarà amb dos sotscaps de colla que seran en Gerard Vall i en Joan Mateo i, una nova incorporació per a l'equip de pinyes.

Actualment la colla castellera els Manyacs la formen un centenar de persones, però fan una crida a totes aquelles persones que vulguin formar part del món casteller, a unir-se a la colla paretana. Un altre de les novetats de la colla és que ja disposen d'una nova xarxa de seguretat per assajar, aquesta eina els permetrà provar amb més seguretat els castells que posteriorment realitzin a la plaça.

La Colla Castellera Manyacs de Parets va néixer el 2015. El color de la seva camisa és el morat i les seves colles padrines van ser els Castellers de Mollet, els Castellers de Caldes de Montbui i els Xics de Granollers. Dissabte 25 de gener, Festa Major d'hivern a Parets, participaran fent el Pregó de la festa, a les 10 del matí, amb la posada en escena d'uns versots amb molt d'humor.

Jordi Domènech nou president de la colla castellera els Manyacs de Parets
comentaris