29.05.2020 |
clicama

Les Havaneres esdevenen les protagonistes de la nit del diumenge

El Grup d’Havaneres Fiveller celebra el seus vint anys amb un espectacle únic en el si de la Festa Major. El torretasques i els jocs neolítics, altres activitats destacades

Les Havaneres esdevenen les protagonistes de la nit del diumenge

Desprès d'una matinada llarga amb la Gran Despertada de Festa Major organitzada de forma conjunta per les colles de Morats i Torrats, la jornada de diumenge es presenta carregada d'actes per a tots els públics i al gust de tothom. Els grans protagonistes del matí seran els més petits de la casa amb els "Jocs neolítics" organitzats de la mà de l'escamot "Marbú Morades" de la Colla dels Morats. Per la seva banda, la tarda es presenta carregada d'actes amb la XVII Trobada de Gegants, la Diada Castellera i el Concert sardanista i la ballada de sardanes. Un altre dels actes destacats de la tarda és el ja consolidat "Torretasques" amb la "Always Drinking Marxing Band" de la mà de la colla dels Torrats.


El gran protagonista de la nit de diumenge serà el Grup d'Havaneres Fiveller que celebra el seu 20è aniversari amb una cantada d'Havaneres a partir d'un quart d'onze de la nit a la plaça Prat de la Riba.

Les Havaneres esdevenen les protagonistes de la nit del diumenge
comentaris