25.11.2020 |
clicama

Gran èxit de participació en la 1a Fira del Disc de vinil de Mollet

Gran èxit de participació en la 1a Fira del Disc de vinil de Mollet

La 1a Fira del Disc de vinil i d’objectes del món de la música organitzada per l’associació de Col·leccionistes de Mollet i comarca el passat dissabte al Mercat Vell va ser tot un èxit, segons ens explica la presidenta de l’entitat organitzadora Montserrat Cabarrocas. Al llarg de tot el dia la participació de públic va ser notable i els paradistes van quedar contents amb el resultat de les vendes.


L’èxit de la 1a Fira deixa evident que el disc de vinil torna a estar de moda i cada dia augmenten les persones que recuperen els vells tocadiscos i escolten música amb aquest format analògic.


La Fira organitzada el dissabte tenia un total de 18 parades on els visitants podien trobar exemplars de discs de vinils – antics, però també reedicions- i diversos objectes vinculats al món de la música. Montserrat Cabarrocas ens explicava que l’objectiu que han fixat és impulsar “una fira de qualitat” i per tant havien posat èmfasi en el fet que els discs de vinil que els comerciants posaven a la venda fossin realment edicions originals i que les reedicions actuals estiguessin clarament identificades a les parades. També es va decidir limitar la quantitat de CD que podien portar els venedors.


La Fira incloïa dos concerts que segons ens ha explicat Cabarrocas van agradar molt i van ser un element distintiu i d’identitat. Un dels concerts, al matí, va anar càrrec del grup Cridens que va oferir un tribut al conjunt dels 70 Creedence Clearwater Revival, mentre que a la tarda, i com a cloenda, van actuar The music Brothers versionant cançons de Rollings, Beatles i altres.

Gran èxit de participació en la 1a Fira del Disc de vinil de Mollet
comentaris