25.08.2019 |
clicama

Les Gitanes de Parets conviden les colles de l'Ametlla i Montmeló a l'11a Picada de Gitanes

La competició amistosa se celebrarà dissabte al pavelló d'esports Joaquim Rodríguez

La colla estrena nou vestuari
La colla estrena nou vestuari
Les Gitanes de Parets conviden les colles de l'Ametlla i Montmeló a l'11a Picada de Gitanes

El dissabte 23 de març a les 19 h la Colla de Gitanes de Parets celebra l'11a edició de la Picada de Gitanes al pavelló de Parets. La Gran Picada entre les colles de gitanes d'aquest any tindrà com a convidades les colles de l'Ametlla del Vallès i Montmeló. Es tracta d'un concurs de ball tradicional que organitzen les gitanes anualment i que té molt bona acollida entre la població. L'Anna Espona, de la colla de Parets, explica que "la picada és pràcticament la ballada que més m'agrada de tot l'any. Farem una entrada conjunta i ballarem tres cançons cada colla".

El concurs té un ambient d'amistat entre les colles tot i que no deixa de ser una competició. Un dels elements més destacats de la picada de gitanes és que les colles surten de la seva rutina i proposen cançons diferents de les que es ballen de forma tradicional. Així, les colles preparen coreografies amb l'estil del ball de gitanes tant de cançons tradicionals com de cançons modernes, enguany, ballaran el tema 'creuant tempestes' de la formació Doctor Prats.

La picada de gitanes arriba a la seva 11a edició aquest 23 de març a les 19 h al Pavelló de Parets amb les colles de l'ametlla del Vallès i Montmeló com a convidades.

Comentarios