26.09.2020 |
clicama

El Festival Internacional L’Arlequí omple els carrers de Mollet de teatre, màgia i diversió

El Festival Internacional L’Arlequí omple els carrers de Mollet de teatre, màgia i diversió

El Festival Internacional l’Arlequí que va tenir lloc aquest cap de setmana, des del dijous 29 fins al dissabte 31 d’agost, va omplir els carrers de Mollet de Teatre, espectacles de màgia i molta diversió per petits i grans. La d’enguany era ja la quarta edició i, a la vista del molt públic que ha acudit als diferents espectacles presentats pels carrers i places de la ciutat organitzats per l'Associació Escena Mollet i el Casal Cultural, sembla ja plenament consolidat com l'oferta cultural que marca el final de l’estiu a Mollet i la cita que marca l’inici del nou curs.

L’Arlequí 2019 ha comptat amb nou companyies, set d'elles de fora de Mollet i dues de molletanes. En l’apartat de fora de Mollet van actuar l’artista de circ Yldor Llach, la maga i clown de Jerez de la Frontera Lola Mento, el pallasso gallec Peter Punk, el mim xilè Karcocha, els mags d’Argentina i Bòsnia Sasha & Connie, els músics barcelonins El Pony Pisador i el faquir madrileny Fakir Testa. De Mollet, cal destacar el Dr. Bombolles actuant conjuntament amb Castellers de Mollet, encarregats d’amenitzar la cercavila d’inici divendres 30. El Dissabte 31, la cercavila va estar encapçalada per la formació de percussió Black Clap.
El dijous 29 el festival va escalfar motors al restaurant Socarrat, al Calderí, amb el cabaret de la companyia de circ de Xile i Algèria Los IndulgenTres.

Com l’any passat, s’han presentat dos programes d’activitats: l’un, de caràcter social, i l’altre, als carrers i places de la ciutat dedicat al públic en general. En total, s’han pogut veure cinc espectacles socials. Dijous al matí, companyies del festival van actuar a la Unitat Terapèutica Els Til·lers i al Menjador Social de Càritas. Divendres al matí, l’Hospital Sociosanitari va acollir dos espectacles, el primer, per a les usuàries i els usuaris de la Llar Residència Alb-Bosc, i segon, per als pacients del Sociosanitari.
Enguany, la cloenda solidària al Jardinet va estar dedicada a l’ONG Pallassos Sense Fronteres, nascuda fa 25 anys de la mà de Tortell Poltrona i els artistes de la seva companyia. La raó és el director del festival L’Arlequí, Pau Segalés, i la maga i clown convidada d’aquesta edició Lola Mento estan vinculats a Pallassos Sense Fronteres.

El Festival Internacional L’Arlequí omple els carrers de Mollet de teatre, màgia i diversió
comentaris