06.06.2020 |
clicama

El Festival Artístic Internacional l'Arlequí ofereix a Mollet 18 funcions

Cia Circonauta, d'Argèntina
Cia Circonauta, d'Argèntina
El Festival Artístic Internacional l'Arlequí ofereix a Mollet 18 funcions

L'Associació Escena Mollet i el Casal Cultural celebren des d'aquest dijous 30 d'agost al dissabte l'1 de setembre la tercera edició del Festival Artístic Internacional L'Arlequí, a Mollet del Vallès.


Enguany destaquen canvis com la reducció de format, amb menys espais públics - es mantenen les places Prat de la Riba i Catalunya, a més d'El Jardinet del Casal- i menys funcions per companyia, concentrades en dos dies, a diferència de les tres jornades de les dues edicions anteriors. Aquesta decisió s'ha pres amb la voluntat d'enfortir cada espectacle i congregar el màxim de públic possible. En total hi haurà nou companyies, set d'elles d'internacionals i dues de molletanes, totes, d'altíssim nivell artístic. De les foranes, hi actuaran el japonès Yosuke Ikeda, el brasiler instal·lat a Cabo Verde Rafa PikaPau, els francesos Jean Philippe Atchoum i Kimberly Dutour, els argentins LeBart i Martin Denda (Cía Circonauta), i els baixllobregatins Qui hi ha? De Mollet, hi tindrem el Dr. Bombolla i la formació de percussió Black Clap, que s'uniran per primer cop per oferir-nos una cercavila amb molt de ritme i bombolles. Pel que fa a les disciplines, tornarem a gaudir de clown, titelles, circ, música i màgia.


El festival arrenca aquest dijous amb una actuació solidària i una prèvia al restaurant Socarrat del Calderí.Serà a les 23 h amb un cabaret a la gorra de diverses de les companyies que actuaran a aquesta edició.


Aquesta edició del Festival Internacional l'Arlequí es torna més compromesa en l'àmbit social amb la incorporació al programa de tres funcions, a càrrec d'alguns dels artistes internacionals, per als usuaris de l'Hospital Sociosanitari, de la Llar-Residència Alb-Bosc i de la Unitat Terapèutica i Centre Educatiu Els Til·lers. Les dues primeres funcions tindran lloc aquest dijous a partir de les 11 h a la sala d'actes de l'Hospital Sociosanitari. La darrera actuació es farà divendres a les 12 h al Centre Els Til·lers*.


Per últim, cal destacar que un dels plats forts de L'Arlequí serà el cabaret de cloenda, que comptarà amb totes les companyies que actuaran al carrer. Enguany, els diners recaptats durant el cabaret es destinaran a una causa solidària, que aquest cop serà l'ONG catalana Proactiva Open Arms.

El Festival Artístic Internacional l'Arlequí ofereix a Mollet 18 funcions
comentaris