24.09.2020 |
clicama

La Festa Torrada de l'Estiu 2020

festa-torrada,jpg
festa-torrada,jpg
La Festa Torrada de l'Estiu 2020

Un any més arriba l’agost, i les Colles l’afrontem amb moltes ganes i il·lusió. Som conscients de la singularitat d’aquest any, i de les moltes dificultats que està patint la societat, per això, abans de res, desitjar desde la colla Torrada que tothom estigui el millor possible, i lamentar les pèrdues.

Aquest any, excepcionalment, per oferir el màxim de seguretat, la majoria de les activitats de la Colla dels Torrats, es realitzen a l’Escola del Bosc amb un aforament màxim de 50 assistents i sota reserva prèvia via web. A continuació detallem les activitats que farem entre el 10 i el 18 d’agost de 2020.

A partir de dilluns 10 d’agost estarem tot el dia a l’Escola del Bosc amb la venda dels productes a www.torrats.com/botigueta i punt d'informació dels actes de la colla.

Enguany volem presentar una novetat, la Ruta dels Torrats. Col·laboren a la ruta més de 30 bars de la ciutat repartits per la majoria de barris per fer partícips a més gent. Qui vulgui participar haurà de comprar el tiquet, i passar en família o petits grups, per tots els bars que pugui de la Ruta, amb premi per a qui aconsegueix passar per tots. T’atreveixes?

També de dimarts a dimarts podreu participar de la Cursa d’orientació Torrada, per divertir-te amb la família o amics, on s’haurà d’intentar de conseguir unes fites seguint les indicacions que us vagin donant. Tindreu més informació a la nostra web.

Dimarts 11 i dimecres 12, tornem amb el ja tradicional Torneig de Pàdel Torrat a Can Prat. Diferents categories i piscina inclosa. Aquest any en dos dies, per evitar aglomeracions de jugadors.

Divendres a la tarda, ja comencem amb les activitats a l’Escola del Bosc. Una Jam Session, on gaudirem de bona música i a més, qui vulgui pot venir a cantar o tocar el seu instrument. A la nit estrenem un Concurs de Djs. Segueix el concurs pel nostre Instagram.

També en aquesta edició especial de la Festa Major, podrem anar a donar sang, perquè sempre fa molta falta. L’acapte de sang dissabte i diumenge al Mercat Vell. L’acte solidari de la Festa. Recordeu que és amb cita prèvia. Dona el millor de tu!

Dissabte al matí, tindrem l’espectacle del Moll Fer al pati de l’Escola. No hi ha Festa Major on el Moll Fer no surti. Porta molts mesos esperant per poder fer gaudir a petits i grans.

Al vespre podreu veure i passar una bona estona amb l’espectacle del Naixament del Joglar, monòleg d’un fragment d’un gran espectacle que està preparant l’artista molletà Ferran Jiménez.

Diumenge al matí tornarem a despertar a la ciutat com cada any. Segueix i afegeix-te a la Caravana Torrada, amb el teu cotxe o moto. Sortirem des de el parking del Caprabo a les 8h i recorrerem tots els barris de Mollet, sense fer cap aturada, amb música i festa.

Després al matí, un altre espectacle al pati del Bosc, on el gran Doctor Bombolles amb el seu Bombolles a Dojo no us deixarà de sorprendre i dibuixarà somriures sense parar.

Al vespre, i per Vallès Visió, podreu gaudir des de casa dels guanyadors del nostre Concurs de curts Torrats de tots els anys.

Ja dilluns a la tarda, al pati de l’escola del Bosc, espectacle de Circ amb Mr. Nobody, un altre artista molletà que divertirà a les famílies i gent que vinguin a veure’l.

A la nit, al Jardinet, concert organitzat per l’Estel Torrat, amb Ginestà, música pop, cançó protesta i folk català per fer passar una bona estona.

I ja l’últim dia, per tancar la Festa, dimarts clausurem amb tarda de màgia amb el espectacular Pau Sagalés, i el seu espectacle Obre els Ulls. Màgia, humor, misteri i il·lusions per fer gaudir al públic.

Des de Torrats sempre hem preparat la Festa Major pensant en vosaltres, molletans i molletanes, grans i petits, adults i joves, amb vosaltres, la colla és més gran. Esperem que tots aquests actes us facin gaudir i ajudin a superar i no pensar en aquests moments tan difícils que ens ha tocat viure en aquests últims mesos.

Us desitgem una Bona Festa Major!

La Colla dels Torrats.

La Festa Torrada de l'Estiu 2020
comentaris