19.01.2021 |
clicama

Festa Morada Estiu de 2020

Festa Morada Estiu de 2020

Des de la Colla Morada com portem fent durant més de 25 anys arribem cada estiu per alegrar la vida a totes les persones de Mollet i a la gent dels voltants que s’apropa a gaudir de la festa Major de Mollet. Aquest any, malgrat la situació, no volem deixar de gaudir i d’apropar-nos a la gent.

Per aquest motiu, us volem presentar la nostra petita programació alternativa de Festa, aquest any comptarem amb artistes locals: farem música, farem art, farem contacontes, farem teatre, farem monòlegs i farem festa. No ens volem oblidar de ningú.

Tindrem programació pels més petits com la pintada de guixos, els tallers, la gimcana o l’espectacle de bombolles. Pels més “gamberros” arriba com cada any la Gimcana Adulta i el Casino Morat, de la mà de Chipirón Clan, que per cert aquest any fan 10 festes majors: FELICITATS.

Si t’encanta la música podràs gaudir amb Serranitos del Bingo Musical o de la nit del Chill Out amb Dj Maceta. Si t’animes a participar, tindràs el Karaoke Morat de Mandonguilles i si encara tens ganes de festa, no t’oblidis que també tindrem Trivial, Improshow, passejada de gossos o concurs de disfresses de paper.

Recordeu que aquest any la Santa Teca no dorm i la podreu tornar a veure ballar. I que per gaudir d’una bona festa no ens podem oblidar del menjar així que apunta’t al nostre Tapes Tupper Tour o a un dels nostres sopars de carmanyola. Perquè som Morats, gaudim de la festa i gaudim del bon menjar i de la gastronomia.

Així que no ho dubtis més, posa’t la samarreta morada, el mocador morat i aquest any també la mascareta morada i surt al carrer a gaudir de la festa (amb seny i responsabilitat).

Som Morats. Som Cultura. Ens agrada el teatre, l’art, la música, la festa, les tradicions.

Ens veiem a l’escola Can Besora dels dies 14 al 18 d’agost per gaudir d’aquesta petita Festa. (demanar entrada anticipada, aforament limitat, mesures de seguretat)

Com vam dir a l’engrescada de l’any passat: NO DEIXIS QUE LES COLLES MORIN.

Visca Morats, Visca Mollet i Visca la Festa Major.

Colla Morada

Per a més informació:

https://www.instagram.com/colla_morada/

https://www.facebook.com/collademorats/

https://twitter.com/CollaMorada

Festa Morada Estiu de 2020
comentaris