27.02.2021 |

La Festa Major 'intel·lectual' de Santi Rodríguez

IMG_7855
La Festa Major 'intel·lectual' de Santi Rodríguez

El pregoner Santi Rodríguez va titllar la Festa Major de Mollet "d'intel·lectual" en el seu discurs de pregoner. L'actor i humorista va remarcar durant el pregó de la festivitat l'encert de les colles de Morats i Torrats: "Unes colles que són per menjar i beure, només poden ser d'una gent que vulgui una festa intel·lectual". 

Aclamat amb aquest giny cap a les colles, Santi Rodríguez va guanyar-se el públic molletà de la plaça Prat de la Riba. Abans, havia arribat en el seguici popular des de la plaça Prat de la Riba custodiat pels dos caps de colla, Vanessa Sánchez de Morats i Aitor Millán de Torrats, i la regidora de Cultura, Mercè Pérez. Tots quatre, amb les colles dels Gegants i Castellers de Mollet, que van ser els encarregats de la cerimònia d'inici de festes a la plaça Prat de la Riba. Els Castellers amb pilars mòbils i els Gegants amb el ball enmig de la plaça. 

Santi Rodríguez va recollir el testimoni de l'alcalde, Josep Monràs, des del balcó, que va agraïr la tasca de la vintena d'entitats que hi participen en la festivitat. Tot seguit, Rodríguez va saludar en català i va fer referència al seu conegut bigoti, des que va fer-se famós a la sèrie de televisió de 7 Vidas amb el personatge del Frutero. "Agraeixo que tothom s'hagi portat tan bé amb mi. Des del cotxe em deien, Frutero, que lleig que ets! Gràcies", va riure. 

El pregó va estar traduït en el llenguatge de signes i va acabar amb un esclat de confeti i globus.    

La Festa Major 'intel·lectual' de Santi Rodríguez
comentaris