26.09.2020 |
clicama

La Festa Major de Gallecs arranca avui i incorpora una Nit Feminista

La Festa Major de Gallecs arranca avui i incorpora una Nit Feminista

La Festa Major de Gallecs torna des d’aquest dijous i al llarg aquest cap de setmana més reivindicativa que mai. A les actuals reivindicacions de defensa de l’espai rural i de consum responsable amb la promoció de productes locals de km0 i afegeix aquest divendres, 19 de juliol, de la mà del Col·lectiu Mollet Feminista, una Nit Ecofeminista. La Nit inclourà una Taula Rodona on els participants reflexionaran entorn del feminisme, l’antiespecisme i la ramaderia. Posteriorment, a les 22h es farà un sopar vegetarià amb productes km0. Com a finalització de la nit festiva del divendres s’organitza una nova edició del Festival botifarra a la crisi XI. El festival inclourà les actuacions d'Adri Ese, Frecuencia Bandarra, Mondo Loco, K-Liu i PD´s Skat-eòliques.
Enguany el cartell de la Festa Major de Gallecs és obra de la il·lustradora i narradora de Mollet, Gisela Bombilà, i té una doble versió: una genèrica amb tots els actes i un altre on es fa especial incidència en la nit ecofeminista del divendres.

Avui dijous l’Era de Can Carol acull el concurs de truites i música de ball.
De nou la Festa Major de Gallecs torna a organitzar activitats ja clàssiques com la Diada Castellera del diumenge (12 h) on els Castellers de Mollet compartiran cartell amb la Colla Jove de l’Hospitalet i els Castellers de Castellar del Vallès.
L’acte més destacat del dissabte torna a ser el sopar de Festa Major on es poden gaudir els diferents productes ecològics de l’Espai Natural. Aquest sopar, que permet també anar-hi amb carmanyola, està seguit d’un ball amb orquestra a càrrec de Music Machine i música amb PD’s Modjo.

La Festa Major de Gallecs arranca avui i incorpora una Nit Feminista
comentaris