16.01.2021 |
clicama

Fem 25 anys

Enguany les colles estem d’aniversari, fem 25 anys i volem que aquesta Festa Major sigui molt especial! Per això, no volem començar la Festa Major sense agrair a totes les persones que han fet possible arribar fins a on som avui dia. A tots i totes vosaltres, GRÀCIES.

Des de La Colla dels Torrats tornem a sumar-nos a una causa solidària, en un any tan assenyalat com aquest, on la memòria i els records de la nostra història són tan importants, hem decidit col·laborar amb la Fundació Pasqual Maragall, per un futur sense alzheimer.

En el programa de Festa Major d’aquest any, hem volgut incloure diverses novetats a la vegada que hem deixat que la nostàlgia s’apoderi de nosaltres per aconseguir que aquest any sigui millor que l’anterior.

Estrenem 3 actes nous, “Aiba la ostia amb txacolí” serà un sopar temàtic amb pinxos i xacolí amb clar sabor basc a dins del Mercat Vell. També ens podreu acompanyar en una cercavila festiu amb el Torraestatues, on vestirem diferents estàtues del centre de Mollet com cal. Finalment, aquest any farem una Jamdinada Session! a la plaça de l’Artesania, amb sardinada i actuació musical en directe.

Repetirem actes com el Torraparc al Parc de Can Mulà i podreu refrescar-vos a una piscina el dia del VII Torneig de Pàdel. Podrem decorar el carrer Gaietà Ventalló tots junts i recuperarem la Subhasta torrada, perquè ningú es quedi sense parella en el Ball del Fanalet. A més, el IV torneig de videojocs també presentarà una modalitat retro i una altra de realitat virtual.

A banda d’això, tindrem un munt d’actes més, com el Torratasques, els balls del Moll Fer, les sortides al correfoc i en cercavila amb la banda, circ i màgia, concurs de còctels, nit destil·lada, aquàtic torrat… hem intentat que tothom pugui gaudir de la Festa Major i la senti seva.

Des de Torrats sempre hem preparat la Festa Major pensant en vosaltres, molletans i molletanes, grans i petits, adults i joves, amb vosaltres, la colla és més gran.

Us desitgem una Bona Festa Major!

La Colla dels Torrats.

comentaris