27.02.2021 |
clicama

Èxit de qualitat i participants al Sona Mollet

El festival uneix músics i cantants molletans amb intèrprets de renom mundial

0966
Èxit de qualitat i participants al Sona Mollet

La tercera edició del Festival Internacional de Música – Memorial Anna Villaescusa Rebull, que s’ha celebrat a Mollet del Vallès els dies 5, 6 i 7 d’octubre, ha tornat a ser un èxit de públic i de qualitat.

El Sona Mollet, Tercer Festival Internacional de Música- Memorial Anna Villaescusa Rebull ha ofert, un any més, un cartell de primer ordre en els gèneres del jazz, el piano i la música de cambra al Mercat Vell i al Teatre Can Gomà de la ciutat.

El certamen ha unit intèrprets de renom mundial, com Frank Van de Laar, Daahoud Salim, Abdu Salim, Jasmina Rakovic, Pedro Emanuel Pereira o Xavi Torres, amb músics i cantants molletans, com la Jove Orquestra de Cambra i el Cor Jove de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet o la coral Estoc de Veus.

La regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, ha qualificat aquesta nova edició de “fantàstica perquè el públic ha respost molt bé i els artistes d’alt nivell internacional, que han confluït amb els artistes molletans, també”. Mercè Pérez ha afegit que el “toc emotiu” va ser la interpretació de “Canción a Anna”, dedicada a la jove pianista Anna Villaescusa Rebull, que va morir de leucèmia.

El Sona Mollet està promogut per l’Ajuntament de Mollet del Vallès en col·laboració amb els conservatoris del Liceu i d’Amsterdam, i la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia. Els diners recaptats durant els tres dies de concerts són, íntegrament, per a la fundació. El festival té una clara vocació solidària, altruista i pedagògica per potenciar l’interès de la música i la cultura entre els més joves de Mollet.

Èxit de qualitat i participants al Sona Mollet
comentaris