25.02.2021 |
clicama

Es presenten els actes de la Festa Major dels 25 anys de les colles

L’actor Joan Pera serà el pregoner i Hotel Cochambre i Mojinos Escozios protagonistes de les Nits al Parc

3-festa-major
Es presenten els actes de la Festa Major dels 25 anys de les colles

L’ajuntament de Mollet va ser escenari aquest dimarts de la presentació de la Festa Major 2019, la dels 25 anys de les colles de Torrats i Morats i també de la Colla Gegantera. En aquest sentit les colles organitzaran més actes i més participatius que mai i faran un exercici de “revival” en recuperar algunes activitats que havien organitzat en el passat. En total la Festa Major inclourà 121 actes per tots els públics en els quals participaran més d’una vintena d’entitats. La Festa Major serà entre els dies 17 al 20 d’agost, encara que les entitats escalfaran motors des del dia 12. “Ens ha quedat una festa rodoneta”, va dir la regidora de Festes, Mercè Pérez.


Enguany el pregoner de la Festa Major serà l’actor Joan Pera. La regidora va dir que s’havia triat com a forma de reconèixer la seva llarga trajectòria sobre l’escenari. Joan Pera va fer, entre molts altres èxits, “La extraña pareja” amb el desaparegut Paco Moran i té una llarga trajectòria en el món de la televisió i el doblatge.


Les Nits al Parc tindran com a protagonistes a Hotel Cochambre (dissabte), els Mojinos Escozios (diumenge), la música de Fricandó Matiner (dilluns) i Momo-Tribut a Queen (dimarts).També tornarà l'Orquestra Internacional Meravella.


La Nit de les Colles tindrà com a protagonista a Joan Garriga i el grup local Pele McLeod.


La Diada castellera del diumenge tindrà de protagonistes als Minyons de Terrassa i els Xics de Granollers al costat dels Castellers de Mollet.
La regidora de Polítiques d’Igualtat Maria José Muñoz va anunciar el reforç del circuit contra les agressions que des de fa tres anys es posa en marxa. Aquest circuit es reforçarà amb un “punt lila” fixe al parc de Can Mulà i un altre que serà itinerant. L’alcalde, Josep Monràs va fer èmfasi en què volien una festa lliure de qualsevol agressió, incloses les masclistes, i va demanar als integrants de les colles i entitats presents a la presentació dels actes de la festa que “estiguin vigilants” per prevenir aquestes actituds.  

Es presenten els actes de la Festa Major dels 25 anys de les colles
comentaris