25.02.2021 |
clicama

Es donen a conèixer els guanyadors del XXVI Concurs de Fotografia de Sant Vicenç 2021 

Foto guanyadora en tema Mollet
Foto guanyadora en tema Mollet
Es donen a conèixer els guanyadors del XXVI Concurs de Fotografia de Sant Vicenç 2021 

El jurat ha donat a conèixer els guanyadors i guanyadores del XXVI Concurs de Fotografia de Sant Vicenç 2021. Enguany la participació s’ha doblat respecte a l’edició passada i s’han presentat 198 fotografies, 90 del tema Mollet i 108 del tema Lliure.  

El 1r Premi del Tema Mollet ha estat per a Vicenç Català Díez, de Mollet, per “Festa Major”. El guanyador rebrà un Bo per comprar al comerç molletà per un valor de 300 € i diploma. El 2n premi és per a Jaume Xicola Pachón, de Mollet, per “Gegants”. Xicola rebrà un Bo per comprar al comerç de molletà per un valor de 200 € i diploma. El 3r premi és per a Sergi López Conde, de Montornès del Vallès, per “Un toque de color”. López rebrà un Bo per comprar al comerç molletà per un valor de 150 € i diploma. Han estat mencionats en aquest apartat  “Passeig amb boira”, de Pepita Martínez, de Mollet, “El Patí”, de Xus de la Cruz, de Mollet i “Atardecer Mollet”, de Juan Carlos Espinal, de Mollet.

En temàtica lliure l’únic premi ha estat per a Luís Maria Barrio Sáenz, de Logroño, per “Relaxing time”. Barrio rebrà un Bo per comprar al comerç molletà per valor de 250 € i diploma. Hi ha tres mencions: “Curiositats” d’Albert Ribot, de Sabadell, “Intempèrie 3” de Francesc Serra, de Barcelona i “Light trails” de Martí Planellas, de Mollet. 

Enguany, per les restriccions Covid, no es va poder fer el passat divendres el tradicional acte de lliurament de premis, però es poden veure les fotografies a l’exposició al Centre Cultural La Marineta, que es podrà visitar de manera presencial, seguint les mesures de seguretat dictades per l’autoritat sanitària, del 18 de gener al 26 de febrer, de dilluns a divendres, de 15.15 h a 21.30 h. També es podran veure totes les fotografies a la pàgina web municipal.

Mercè Pérez, regidora de Cultura i de Comerç, ha afirmat que “enguany, amb l’objectiu de donar suport al teixit comercial, els premis del concurs de fotografia són xecs per a fer compres al teixit comercial de Mollet. Una iniciativa molt ben rebuda entre el comerç local i els participants i que ajudarà a dinamitzar el comerç de la ciutat, un sector greument afectat per la pandèmia”. I ha afirmat que “el fet que les fotografies s’haguessin de presentar telemàticament també ha facilitat que moltes persones d’arreu del territori hagin participat en la XXVI edició del concurs de fotografia de Sant Vicenç, i li ha donat molta més projecció”.

Es donen a conèixer els guanyadors del XXVI Concurs de Fotografia de Sant Vicenç 2021 
comentaris