14.07.2020 |
clicama

Les entrades per al Sona Mollet 2019 també es podran comprar per internet

Les entrades per al Sona Mollet 2019 també es podran comprar per internet

La 4a edició del Sona Mollet, Festival Internacional de Música – Memorial Anna Villaescusa Rebull, té una novetat destacada. A partir del divendres 27 de setembre a la tarda, les entrades també es podran adquirir per internet a l’adreça https://molletvalles.koobin.com 

La venda anticipada d’entrades de forma presencial continuarà fent-se al Centre Cultural La Marineta, a la plaça de l’Església, 7, també a partir del divendres dia 27 de setembre, de 16 a 20.30 h. El preu de les entrades va dels 5 als 10€.

L’edició d’enguany del Sona Mollet se celebrarà els dies 4, 5 i 6 d’octubre al Mercat Vell i al Teatre de Can Gomà, i aplegarà un excel·lent palmarès musical amb joves promeses i intèrprets consolidats del jazz, piano i música de cambra com els pianistes Xavi Torres, Daahoud Salim, Pedro Emanuel Pereira, Daria Piltyay, Tensy Krismant, Hugo Schuler o Alba Ventura, el saxofonista Lluc Casares o el Quartet del Conservatori Superior del Liceu.

Sona Mollet va néixer l’any 2016 motivat pel record a una jove promesa molletana, la pianista desapareguda Anna Villaescusa Rebull, i promogut per l’Ajuntament de Mollet i els conservatoris del Liceu de Barcelona i d’Amsterdam.

Es tracta d’un festival solidari que dedica tots els beneficis de la venda d’entrades a la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia, i en què tots els músics hi participen de manera altruista.

Les entrades per al Sona Mollet 2019 també es podran comprar per internet
comentaris