26.09.2020 |
clicama

Els Castellers de Mollet suspenen el seu inici de temporada a la Fira del Destorb per prevenció davant el coronavirus

Aquesta temporada els de Mollet tornaran a participar en el Concurs de Castells de Torredembarra i actuaran al costat de colles com els Castellers de Terrassa o la Colle Jove de Barcelona
Els Castellers de Mollet suspenen el seu inici de temporada a la Fira del Destorb per prevenció davant el coronavirus

Els Castellers de Mollet havien d’iniciar la temporada 2020 aquest diumenge 15 de març coincidint amb la XXVII Fira del Destorb. Aquest dimarts la colla ha anunciat per les Xarxes Socials que de manera preventiva i seguint les recomanacions de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i el Departament de Salut, aturen “tota activitat castellera fins a nou avís” per prevenció contra el coronavirus. “Per tant aquest divendres i els següents assajos i propera actuació queden suspeses”, explica la colla molletana.


Aquest diumenge els Castellers de Mollet havien d’estrenar temporada a la plaça Prat de la Riba al costat dels ManyacS de Parets i dels Castellers de St. Vicenç dels Horts.
La temporada 2020, la primera de la nova junta presidida per en Ciscu Carvajal i que té en Javi Carvajal com a Cap de Colla, inclou diverses actuacions a fora i casa, algunes d’elles al costat de colles de primera fila com els Castellers de Terrassa o la Colla Jove de Barcelona. També hi haurà algunes sortides remarcables com la participació en la Diada d’Andorra o al Concurs de Castells de Torredembarra.


La Colla castellera de Mollet participarà el 18 d’abril a la Diada Castellera de Terrassa i com a torna, els Castellers de Terrassa, seran a Mollet el 26 d’abril amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Es preveu una diada castellera de gran nivell, ja que a més a més de la colla terrassenca a la plaça Prat de la Riba hi seran presents els Castellers de Castelldefels i els de Sant Feliu.


Entre les sortides destacades de l’any hi ha una sortida de dos dies, el 16 i 17 de maig, a la Diada d’Andorra on actuaran amb els Castellers d’Andorra i els Manyacs de Parets.


Com tots els anys, els Castellers de Mollet tindran importants cites locals com el de la Diada de la Festa Major de Gallecs (on actuaran amb els Castellers de l’Alt Maresme i els de Castellar) o la Festa Major, on ho faran amb la colla de Guissona. En setembre vindran les importants cites de la Fira d’Artesans i la seva participació, el 27 de setembre, al Concurs de Castellers de Torredembarra.
Finalment clouran la temporada 2020 a casa, el 24 i 25 d’octubre, amb els diferents actes de la 28a Diada. En aquesta ocasió compartiran la diada amb la Colla Jove de Barcelona i els Castellers de Caldes.

Els Castellers de Mollet suspenen el seu inici de temporada a la Fira del Destorb per prevenció davant el coronavirus
comentaris