02.06.2020 |

Els Castellers de Mollet signen la millor actuació en 26 anys

Els Castellers de Mollet signen la millor actuació en 26 anys

No hi ha hagut abans una actuació castellera millor dels Castellers de Mollet que fins aquest diumenge amb la Fira d'Artesans. La plaça de l'Artesania, plena de gom a gom, ha vist com la colla molletana ha descarregat per primer cop en la seva història tres castells de set i, fins i tot, un 3 de 7 amb agulla. Consulta la galeria d'imatges de la Diada Castellera de la Fira d'Artesans.

El colofó a la diada castellera de la Fira d'Artesans ha arribat prop de la una del migdia amb el 3 de 7 amb agulla, que ha significat el millor castell descarregat en els seus 26 anys d'existpencia. Un toc de preparació ideal per disputar el Concurs de Castells, el 30 de setembre a Torredembarra. 

Els Castellers de Mollet també han descarregat a plaça amb èxit amb 2 pilars de 4, un 3 de 7, el 3 de 7 amb agulla,id4 de 7, un 4 de 7 i un pilar de 5. També han participat a la diada altres colles castellers, que han signat castells de sis amb la Castellers de Viladecans, Castellers del Pla de l'Estany i la Colla Jove de L'Hospitalet. 

Els Castellers de Mollet signen la millor actuació en 26 anys
comentaris