06.06.2020 |
clicama

Els Castellers de Mollet seran presents aquest any a la màxima cita castellera de Catalunya

Es van classificar en novena posició de les onze places possibles

Els Castellers de Mollet seran presents aquest any a la màxima cita castellera de Catalunya

Els Castellers de Mollet seran presents aquest any a la màxima cita castellera de Catalunya: el Concurs de Castells. Els Castellers de Mollet, que l'any passat es van convertir en colla de set, participaran el 30 de setembre a la Diada que es farà a Torredembarra i que és el tret de sortida del Concurs de Castells.


La diada del 30 de setembre comptarà amb les 11 últimes colles classificades del Rànquing Concurs Estrella, entre els quals hi ha els Castellers de Mollet. Les altres colles són: els Castellers del Poble Sec, els Castellers de Figueres, els Castellers de Castelldefels, els Castellers de Badalona, els Castellers de l'Alt Maresme, els Carallots de Sant Vicenç dels Horts, els Matossers de Molins de Rei, els Castellers de Caldes de Montbui, els Castellers del Riberal i els Castellers d'Altafulla.


La jornada, que tindria lloc al pavelló Sant Jordi en cas de pluja, començarà a partir de les 10 hores del matí i els primers a actuar seran els Castellers del Poble Sec. S'actuarà en solitari si es prova un castell igual o superior al 7d7.


Els Castellers de Mollet expliquen estar molt contents "de poder representar a la ciutat de Mollet del Vallès en un certamen important com és el Concurs de Castells". "La colla es prendrà aquesta actuació com una més, tenint en compte tots els objectius que tenim durant la temporada, però no sense amagar els nervis, la il·lusió i les ganes que ens fa actuar en el Concurs de Castells", expliquen.


No és la primera vegada que els Castellers de Mollet participen en una cita d'aquesta importància, ja que l'any 2009 van actuar al VII Concurs de Castells de Torredembarra. Serà, però, la primera vegada que actuaran en la jornada del primer diumenge del Concurs d'ençà que l'any 2012 es va començar aquest nou model.


La classificació del Concurs, expliquen des dels Castellers de Mollet, té en compte les 5 millors actuacions des de l'1 de setembre de l'any anterior al concurs, fins al 31 d'agost de l'any del concurs. En aquest cas als de Mollet els han comptat cinc actuacions iguals, en les que van descarregar el 3 de 7, el 4 de 7 i el pilar de 5, aconseguint 3.875 punts. Aquesta puntuació, conjuntament amb alguna renúncia de les jornades posteriors del concurs, fa que la colla vallesana es classifiqués en la novena posició d'onze places possibles.

Els Castellers de Mollet seran presents aquest any a la màxima cita castellera de Catalunya
comentaris