06.04.2020 |
clicama

Els castellers de Mollet descarreguen dos castells de 7 en la seva Diada

Els castellers de Mollet descarreguen dos castells de 7 en la seva Diada

Els Castellers de Mollet es van marcar com a objectiu per la seva Diada descarregar dos castells de set i aquest diumenge van poder marxar de la plaça Prat de la Riba amb la satisfacció de la feina feta. Al llarg de la seva 27a Diada van poder carregar i descarregar dos castells importants: un 3 de 7 i un 4 de 7. També van baixar per les escales un pilar de quatre i van mostrar al nombrós públic congregat a la plaça de Mollet un 5 de 6 i un vano de 5. Els Castellers de Mollet anaven acompanyats dels Castellers d’Esplugues, els Castellers de Cornellà i els Castellers de Sant Feliu del Llobregat. Era la seva darrera actuació a casa de la temporada i la presència de tantes colles es va fer notar en la construcció de les pinyes. Els Castellers de Cornellà també van descarregar un 4 de 7 i van fer un intent desmuntat de 3 de 7

La 27a Diada es va iniciar a plaça com és tradicional amb el nomenament del Casteller d’Honor. Enguany n’hi ha hagut dos. El primer a títol pòstum és pel desaparegut membre de la colla, Jordi Vila Serra i el segon pel Moll Fer amb motiu del seu 10è aniversari. Posteriorment es va fer la tradicional foto de família.

La 27a Diada dels Castellers de Mollet va ser molt més que les actuacions del diumenge i el divendres, el Mercat Vell va una festa amb el DJs Ixentes. I dissabte es va oferir un concert de gralles del grup QuatreVents.
Des de fa anys els Castellers de Mollet han volgut que a l’actuació castellera de vigília tingui com a protagonistes altres entitats de cultura popular. Enguany els protagonistes de la vetlla van ser el Ball de Diables de Mollet i els Bastoners de Sant Fost de Campsentelles.

Al llarg de tota la setmana passada els Castellers de Mollet es van preparar amb ganes per a la seva Diada amb un seguit d’assaigs previs al Mercat Vell.

Comentarios