28.03.2020 |

Els Castellers de Mollet descarreguen el 3 de 7 i 4 de 7

L'entitat molletana va fer la tercera actuació de la temporada amb la Diada de Sant Jordi a la plaça Prat de la Riba

Fotografia: Castellers de Mollet
Fotografia: Castellers de Mollet
Els Castellers de Mollet descarreguen el 3 de 7 i 4 de 7

La Diada de Sant Jordi castellera va comptar amb una jornada d'alt nivell de la colla molletana que va igualar la millor jornada de l'any passat amb dos castells de set. Els Castellers de Mollet van aconseguir diumenge a la plaça Prat de la Riba el 3 de 7, 4 de 7, 2 de 6 i un pilar de cinc. "Vam igualar la millor jornada castellera de la nostra història amb el clàssic de set. El 4 de 7 va ser el que més ens va costar, però vam acabar molt contents", va admetre el president de la colla, Roger Parera. 

L'altra colla que va participar com a convidada a la Diada de Sant Jordi castellera a Mollet va ser Manyacs de Parets. "Els Manyacs són els nostres fillols i sempre es porten molt bé. Van venir amb ganes de seguir millorant, llàstima que no van poder descarregar el 3 de 6 amb agulla, tot i això van fer el 4 de 6 i el 3 de 6", va remarcar Roger Parera, satisfet amb els apretans, que hi eren a Mollet per Sant Jordi per segon any consecutiu. 

Aquesta va ser la tercera actuació de la temporada dels Castellers de Mollet després de la Fira del destorb i una sortida a Castelló d'Empúries.

Comentarios