21.09.2020 |
clicama

Els Castellers de Mollet afronten amb ganes la Diada d'Inici de Temporada

Actuaran amb els Castellers de Sant Vicenç dels Horts i els Manyacs de Parets

Els Castellers de Mollet afronten amb ganes la Diada d'Inici de Temporada

Encara que no és la primera actuació a casa, els Castellers de Mollet inicien oficialment aquest diumenge la seva temporada 2019. En la Diada de l'Inici de Temporada  els verds clarets aniran acompanyats pels Castellers de Sant Vicenç dels Horts i els Manyacs de Parets. Aquesta sí que és la seva primera actuació important, ja que les dues anteriors van ser pilars coincidint amb la Cursa de Sant Vicenç i de la Llegenda de Sant Vicenç, per la Festa Major d'hivern.

Els Castellers de Mollet entrenen en ganes i volen arrancar la temporada amb una bona actuació a la plaça Prat de la Riba

Cal recordar que aquesta temporada, els Castellers de Mollet, ja colla de set de ple dret, afrontaran moltes actuacions amb altres colles de 7, però també amb algunes de 8 i un parell de 9 (Minyons de Terrassa i Castellers de Sabadell).

El calendari d'enguany inclou 31 actuacions confirmades. Són 5 més que l'any passat. De les 31 actuacions, 13 són a casa (6 d'aquestes són pilars).

Pel que fa a les diades a Mollet, enguany destaquen la Diada de Festa Major de Mollet del Vallès on la colla local estarà acompanyada dels Minyons de Terrassa i Xics de Granollers i la Diada de Sant Jordi, on participaran els Castellers de Sabadell i Castellers de l'Alt Maresme. Pel que fa a la Diada de la Colla (el 27 d'octubre), els de Mollet estaran acompanyats pels Castellers d'Esplugues, Castellers de Cornellà i Castellers de Sant Feliu.

Quant a les diades en què els Castellers de Mollet aniran fora cal destacar el 24 de març a Terrassa, el 12 de maig a Sant Feliu del Llobregat, el 6 de juliol a Barcelona o el 12 d'octubre a BellPrat.

Els Castellers de Mollet afronten amb ganes la Diada d'Inici de Temporada
comentaris