17.02.2019 |

El Cicle de Cinema Cubà recorda a Fidel Castro

La propera projecció tindrà lloc el 10 de febrer a la Marineta

El Cicle de Cinema Cubà recorda a Fidel Castro

El record per Fidel Castro segueix latent a l'entitat Mollet amb Cuba i amb l'11a edició del Cicle de Cinema Cubà se li ha volgut destacar. L'entitat molletana ha ofert un homenatge a Fidel Castro amb la projecció de tres documentals al llarg dle primer trimestre de l'any al Centre Cultural la Marineta. 

El primer documental va tenir lloc el passat dissabte amb un ple de la sala molletana per veure Comandate, dirigit per Oliver Stone, on es fa un retrat intimista del líder cubà, Fidel Castro. La resta de projeccions previstes són Looking for Fidel, també del director nord-americà, Oliver Stone, el 10 de febrer; i Vacaciones con Fidel, de Tristan Noblia, el 10 de març. "És un cicle per recordar la figura de Fidel Castro, que va ser molt important i encara ho continua sent per tots nosaltres", va destacar Joaquim Fuertes, membre de Mollet amb Cuba, que va remarcar l'alta afluència de persones interessades en Fidel Castro i Cuba. 

En acabar la projecció va obrir-se un torn de paraula entre els assistents per seguir parlant sobre Castro, que s'el va recordar després de la seva mort ara fa més d'un any, el 25 de novembre de 2016.

Comentarios