07.07.2020 |
clicama

Diversitat d’actes a Mollet per celebrar el Día de Andalucía

Diversitat d’actes a Mollet per celebrar el Día de Andalucía

El Centro Cultural Andaluz de Mollet ha programat diversitat d’actes aquest cap de setmana per celebrar una nova edició del Día de Andalucía que es commemora avui divendres, 28 de febrer.


Els actes s’iniciaran el dissabte (19 h) al teatre de Can Gomà amb un espectacle que inclou actuacions dels quadres de ball del Centro Cultural Andaluz “Triana” i “ Arte y Compás” i la presentació del nou quadre de ball “Semillas flamencas”. També hi haurà actuacions de “Amigos del Rocio”, el Coro Rociero de la mateixa entitat i d’un grup convidat.


El diumenge, 1 de març, tindrà lloc l’acte central del Día de Andalucía a la ciutat amb la tradicional missa a la parròquia de Sant Vicenç (10.45 h). Tot seguit, amb presència de la banda de tambors del Centro Cultural Andaluz i d’una gran bandera d’Andalusia s’organitza una cercavila fins a la plaça Prat de la Riba on es fa l’acte protocol·lari d’issada de bandera. Posteriorment la rua continua fins a la plaça d’Andalusia on es fa una ofrena floral. El recorregut finalitza al teatre de Can Gomà amb una pica pica.  

Diversitat d’actes a Mollet per celebrar el Día de Andalucía
comentaris