22.02.2020 |
clicama

Comença la Festa Major de Gallecs

 

Comença la Festa Major de Gallecs

Cap de setmana de la Festa Major de Gallecs. Des d'aquest dijous i fins diumenge el poble de Gallecs celebra la seva festa gran. Una festa on estan convidats tots els veïns de Mollet. Com en anteriors edicions, la Festa Major de Gallecs barreja les reivindicacions socials amb la promoció dels productes locals i la difusió de la cultura popular.


Aquest divendres s'organitza una Nit Ecofeminista amb el col·lectiu Mollet Feminista. La nit inclourà la projecció del documental "Entre el dia i la nit no hi ha paret" (20 h) seguit d'una taula rodona i un sopar intercultural amb cuina vegana, del Marroc i el Senegal.
Posteriorment (22,30 h) hi haurà el festival Botifarra a la Crisi que inclourà les actuacions de Sívia Tomàs + Opololoh, Mabel Flores, Belén Natalí ft Mina's Collective, el ventilador i PD Skat-eòlikes.


L'acte més destacat del dissabte és el tradicional sopar de Festa Major amb productes ecològics de Gallecs. Després del sopar hi ha ball amb l'Orquestra Music Machine i el dj Modjo.


El diumenge és el dia dedicat a les tradicions. Al matí, després de la Missa de Festa major, hi ha la Diada Castellera (12 h) amb actuacions dels Castellers de Mollet, els Manyacs de Parets i els Nyerros de la Plana. El diumenge a la tarda (20 h) es clourà la Festa Major de Gallecs 2018 amb Havaneres i Rom Cremat amb Son de l'Habana.


Comentarios