18.01.2021 |
clicama

La Colla Morada recrea el seu Festival d’Eurovisió

La Colla Morada recrea el seu Festival d’Eurovisió

La Colla dels Morats no para tot i el confinament a casa. Ara ens proposen una nova activitat virtual que enllaça amb la suspensió del popular festival d'Eurovisió. Com que els Morats són molt fans del festival han preparat una jornada especial, una nit musical, que han batejat com el Confinavisió Morat.


El Confinavisió Morat tindrà lloc aquest divendres dia 15 de maig a les 21 h i està dividida en tres actes:
-21:00h Kahoot Eurovisiu. La Colla examinarà als presents per veure quan saben d'Eurovisió a través de l'aplicació kahoot.


-21:45h Bingo Especial Eurovisió. Es faran tres partides una d'elles amb les cançons més famoses de la història d'aquest esdeveniment. Hi haurà cançons i cantants que haurem d'anar marcant a mesura que sonin pel dispositiu (ordinador, tauleta o mòbil) La retransmissió serà per un directe a Youtube. L’enllaç el facilitaran al grup de whatsapp abans de començar. Hi ha un màxim de 30 participants.


-23:00h Tertúlia per zoom on es parlarà de la vida i es ballarà una estona.


Per participar en l’esdeveniment cal entrar al grup de whatsapp. Per entrar només cal demanar-ho per les xarxes socials de Facebook, Instagram. Als que ja estan al grup del “Bingo musical” de whatsapp no cal que facin res.

 

La Colla Morada recrea el seu Festival d’Eurovisió
comentaris