09.08.2020 |
clicama

La colla dels Torrats organitza un Escape Room al Mercat Vell

La colla dels Torrats organitza un Escape Room al Mercat Vell

El Mercat Vell acollirà el proper cap de setmana, del 20 i 21 de juliol, una nova activitat de la colla dels Torrats. Es tracta d’un Escape Room, que s’ha batejat com “Resol el misteri de l’absenta” i que es convertirà en la segona novetat de l’any al costat de l’Exposició dels 25 anys de Morats i Torrats que es pot veure a la Marinera fins al 19 de juliol.

L'Escape Room: Resol el misteri de l'absenta està organitzat pel clan Absenta's de Torrats i la història gira entorn una França de principis del segle XX, un període conegut com la “Belle Époque” on l’absenta és una beguda molt popular entre el moviment bohemi que des de finals del segle anterior gaudeix de l’absenta a la popular “L’heure verte”, l’hora verda. A principis de segle, la prohibició de l’absenta feia cada vegada més difícil aconseguir-la i la població començava a estar molt neguitosa.

Així, un dels cabarets més famosos del moment, el cabaret Torrats Rouge, ha decidit formar un grup amb els millors contrabandistes del món, que hauran d'estar disposats a fer el necessari per poder fer-se amb un carregament d'absenta i poder emplenar una nit més les copes dels visitants del cabaret. Només hi haurà un inconvenient, la missió s'haurà de complir en menys de 45 minuts, que és el que faltarà perquè comenci l'hora verda. Serà el teu grup capaç d'eludir la prohibició i dur a terme la missió amb èxit?

El preu de l'Escape Room variarà en funció del nombre de persones que conformin del grup (4-6 persones per 48€ o 7-8 persones per 56€).

Les inscripcions es podran fer online, abonant una paga i senyal i pagant la resta el dia de l'acte.

La colla dels Torrats organitza un Escape Room al Mercat Vell
comentaris