28.02.2021 |
clicama

La colla dels Morats es proclama guanyadora de la Festa Major 2019

Es tracta de la novena victòria de la colla morada, la tercera consecutiva
torrats-morats (1)
La colla dels Morats es proclama guanyadora de la Festa Major 2019

La colla morada ha estat la vencedora de la Festa Major d’enguany després d’uns dies intensos de proves arreu de la ciutat. Tot i que els Torrats han aconseguit el punt del Ball del Fanalet, l’avantatge que els Morats han aconseguit durant la tarda i els tres punts subjectius que han sumat els han convertit en els clars guanyadors de la competició per 11 a 4.

L’emoció ha estat molt present a l’Envelat, on els dos caps de colla han tingut l’oportunitat de dirigir unes paraules als seus companys i als assistents a l’acte. Aitor Millán, cap de colla de Torrats, ha volgut fer un reconeixement especial a Marçal Abadia, membre dels Morats, per la seva dedicació amb les dues colles des de fa 15 anys.

Finalment, han agraït l’alta participació que hi ha hagut a les activitats d’aquesta Festa Major i han animat a que l’any vinent continuï en augment.


Fi de festa amb el tribut a Queen de MOMO

L’acte de cloenda de la Festa Major ha estat el concert que MOMO, grup tribut a Queen, ha ofert al parc de Can Mulà. La banda ha repassat els grans èxits amb els que el grup liderat per Freddie Mercury va marcar la història de la música. Des de Somebody to Love o I Want to Break Free fins a We Will Rock You, passant per una molt aclamada Bohemian Rhapsody, MOMO ha fet vibrar Mollet a ritme de rock.

La colla dels Morats es proclama guanyadora de la Festa Major 2019
comentaris